Ga naar hoofdinhoud

Team Coaching

Als je op reis gaat, ben je niet hier maar onderweg naar de stip op de horizon. Je bevindt je ergens tussenin. Soms ontstaat een situatie waarbij teams onvoldoende effectief in staat zijn mee te bewegen in een verandering. Ze moeten het oude loslaten terwijl ze nog niet aangekomen zijn bij de nieuwe situatie. Er liggen dan spreekwoordelijke obstakels op de weg.

Deze mindset belemmert verandering: Het middelmanagement speelt een cruciale rol in veranderingstrajecten, maar voelt zich regelmatig onvoldoende geëquipeerd om de verandering in te zetten. Om verandering te realiseren hebben middelmanagers de juiste tools in hun rugzak nodig. Inzicht verkrijgen in je persoonlijke leiderschapsstijl is bijvoorbeeld juist voor managers in verandertrajecten essentieel.

TalentCycle biedt inzichten en draagt suggesties aan hoe als team en als individu de krachten en energie in te zetten en valkuilen te omzeilen in veranderingstrajecten. Samen met ‘best of breed’ leveranciers wordt een op maat gemaakte programma samengesteld.

Workshops
Bij Team coaching maken we regelmatig gebruik van workshops:

  • op maat gemaakt
  • onderdeel van verandering
  • oog voor menselijk gedrag
  • teamverband
  • onsite/off site

You are not lost, you are on the way!
You are on your way!

Back To Top