Ga naar hoofdinhoud

Change Expertise inhuren

Externe adviezen en slagkracht inhuren om verandertrajecten mede in beweging te krijgen, is een verstandige keuze. Soms moeten impopulaire besluiten uitgevoerd worden: schoon schip gemaakt worden, zodat bestaand management met schone lei de toekomst in kan.

Externe support voorkomt verlies aan focus: Management heeft dan ruimte om samen met de werknemers de verandering te doorleven. Snel inleven in de situatie van de klant en kunnen functioneren in elke cultuur zonder afstand te doen van objectieve observaties en adviezen.

Het inhuren van externe expertise met de juiste People & Change skills biedt een effectieve oplossing. Afhankelijk van de vraag van de klant bepalen we welke externe expertise ingezet moet worden.

In de loop van de jaren heb ik een groot netwerk opgebouwd aan interim professionals met een sterke People & Change achtergrond die samen met mij dergelijke trajecten vormgeven. Van interim-managers worden topprestaties verwacht. En dat mag! Samen met de opdrachtgever maken we concrete resultaatafspraken.

Interim ervaring:

  • Directie- en management niveau
  • Change Management
  • Strategic HR Business Partnering
  • Talent Development Manager

‘We staan niet voor, achter, maar naast je.
Samen onderweg naar de nieuwe bestemming.’

Back To Top