Ga naar hoofdinhoud

Over Marina

Transitie vormt de rode draad in mijn professionele leven. Vooruitkijken en uit mijn comfortzone stappen. De lef hebben om het gewoon te doen, te realiseren en daarmee anderen te inspireren en te motiveren.

Voordat ik mij vestigde als zelfstandig ondernemer heb ik gedurende de eerste 10 jaar van mijn carrière diverse sales- en marketingfuncties vervuld. Ik deed een vervolgstudie Bedrijfskundig Management waarbij een half jaar aandacht werd besteed aan Strategisch HR Management. Dit inspireerde mij om de stap naar HR Consulting te maken.

Ik wilde verder transformeren en maakte de keuze om ondernemer te worden. In 2002 is TalentCycle opgericht vanuit de visie dat People de onderscheidende factor van elke organisatie is: je concurrentievoordeel. Werknemers optimaal verbinden aan je doelstelling dan heb je iets unieks in handen.

Ik heb in verschillende en gevarieerde keukens mogen kijken en veel en diverse ervaringen opgedaan.  Mijn rugzak aan ervaring en skills biedt de goede basis voor het neerzetten van resultaten bij opdrachtgevers.

In de loop van de jaren heeft er een duidelijke rode draad in de opdrachten gezeten: People & Change trajecten. In de loop van de jaren heb ik een groot netwerk aan interim professionals opgebouwd dat ik afhankelijk van de vraag van de klant, inzet.

‘Just get up and do it’

Back To Top